Nekima je lijepa, nekima ne: Popularna pjevačica Adel bez šminke ne liči na sebe

Loading..

Britanska pjevačica Adel obično nastupa skockana od glave do pete, a čak i ako promaši u stilu njena šminka je uvijek besprijekorna i uvijek veoma naglašena.

Crveni ruž i deblji sloj ajlajnera su za Adele obavezni, pa ona u svakom trenutku izgleda kao zvijezda iz 60-ih.

Iako se svi slažu da je Adel lijepa žena, malo bi ko mogao da se složi da ona izgleda isto sa šminkom i bez nje. Štaviše, ne izgleda čak ni slično, kao da je riječ o potpuno različitim osobama.

Phoenix, AZ / Aug 16

A post shared by Adele (@adele) on

Pjevačica je fanove iznenadila selfijem na kojem je pozirala bez trunke šminke, a njeni pratioci su ostali iznenađeni, pitali su; ko je ova žena?

Pojedini su sava da je Adel lijepa bez šminke onoliko koliko je lijep i njen veličanstveni glas, dok ima i onih koji su šokirani što se Adel usudila da prikaže u prirodnom izdanju.

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 26

A post shared by Adele (@adele) on

Adel Lori Blu Adkins (engl. Adele Laurie Blue Adkins; rođena 5. maja 1988.), poznatija pod svojim scenskim imenom Adel, engleska je pevačica i kompozitor. Godine 2009, Adel je osvojila dve Gremi nagrade; za najboljeg novog izvođača, kao i za najbolju žensku vokalnu izvedbu godine. Sa osvojenih šest nagrada — za album godine, pesmu godine, kompoziciju godine, najbolje pop izvođenje, pop vokal i najbolji spot — Adel je postala apsolutna pobednica dodele Gremi nagrada 2012. godine.

Adel je privukla pažnju XL-Recordings, nakon što je postavila tri demo pesme na Majspejs, te je kasnije i potpisla ugovor sa tom izdavačkom kućom. Od svog prvog albuma, 19, dobila je mnogo pohvala i pozitivnih kritika, a album se popeo na prvo mesto i osvojio trostruki platinasti sertifikat u Ujedinjenom Kraljevstvu.