Ovu ženu su bacili preko žirija na binu: Niko nije mogao da vjeruje šta su upravo vidjeli

Loading..

AcroArmy je plesna grupa koja je došlo do ovogodišnjeg finala showa “America’s got talent”  i to s dobrim razlogom. Ono što su izveli je nevjerovatno i mnoge je ostavio bez teksta. Kada vidite sve skokove i trikove koje izvode proći će vas trnci.

Mladići i djevojke koji su izašli na binu, brzo su izazvali ovacije publike koji nisu mogli vjerovati svojim očima šta upravo gledaju, za ovako nešto je bilo potrebno mnogo napora i treninga, ali se definitivno na kraju isplatilo.

Bacanje u vis, dvostruki salto u zraku, držanje samo na rukama i preskakanje jedno preko drugog, sve su to trikovi koje je izvela ova plesna grupa i zasluženo dobila gromoglasan aplauz.

Članovi ove genijalne plesne skupe su akrobate, gimnastičari, plesači, treneri joge, glumci i mnogi drugi koji imaju strast prema akrobatskim plesovima.

Trenutno nastupaju širom svijeta, a pojavljivali su se na televizijama poput NBC-a, CBS-a, Hallmarka te raznim manifestacijama poput Američkog gimnastičkog takmičenja ili izbora za Miss.

Vođe ove plesne skupine su Arthur Davis koji je bio atletičar godine 2003 i 2004, a ušao je i u Gimnastičku kuću slavnih 2009. godine. Prvo takmičenje na kojem je učestvovao bio je America’s got talent 2006 godine, a nakon toga su nastupali u preko 25 država.

Drugi trener ovog tima je Renato Toroy, izvođač i muzičar iz San Franciska, koji se pojavljivao i u nekoliko spotova velikih muzičkih zvijezda kao što je Katty Perry, a zahvaljujući svom youtubu kanalu izazvao je pažnju javnosti ali i celebrityja kao što su Harry Styles, bivši član benda One direction, ali i Lady Gage.

Pogledajte u videu ispod kako je izgledao njihov performans: