Uhvatila dečka kako lajka slike drugih djevojaka dok sjedi na WC šolji, a onda nastaje haos (VIDEO)

Loading..

Svaka osoba koja je u vezi, a pogotovo ako je dugo vremena već s nekim ne želi da vidi svoga partnera kako gleda druge osobe. To se većinom podrazumijeva na muškarce jer oni vole komentarisati djevojke.

Naravno da svaki muškarac voli vidjeti lijepu djevojku, ali nekada oni znaju preći granicu. Ova djevojka je sasvim slučajno saznala kako je njen momak dobro aktivan na društvenim mrežama, ali da je to dobro iskorištavao.

Kada je vidjeli kako je on “aktivan” na društvenim mrežama, onda joj se to nije nikako svidjelo. Shvatila je da njen momak lajkao fotografije polu g0lih ženskih zadnjica i radi toga se dobro naljutila na njega.

Ona taj svoj bijes nije mogla nikako sakriti i onda mu je odlučila reći sve u lice šta misli. Njemu je bilo totalno čudno kada mu je ona upala u wc dok je on redom listao i lajkao takve fotke.

Mislimo da će poslije onoga što mu je ona priredila sigurno odlučio da prestane lajkati fotke drugih djevojaka. Sigurno će i ostali muškarci da dobro razmisle o ovome kada budu pokušavali sakriti nešto od svoje djevojke. Ljepše polovine ovo neće tolerisati, a muškarci će se dobro zapitati da li će to više ikada uraditi.

Single or taken?😭 • Follow @bvddiezx (me) for more♥️

A post shared by @ bvddiezx on