Pitali ga da li bi napustio svoju ženu nakon što joj je požar uništio lice, a njegov odgovor je svima začepio usta

Loading..

Kada se priča o zaljubljivanju, onda se može reći da je to nešto divno i maštovito za svakoga. Ljudi su puno više od samo lijepog lica, a to samo rijetke i iskrene osobe znaju, dok takve treba čuvati cijelog života.

Majkl Hoskin se zaljubio u jednu divnu ženu prije nego što se desila jedna grozna nesreća koja je uništila njen izgled. Pored svega toga što se tiče njenog izgleda, Majkl je imao dosta bitnijih razloga da bi ostao sa njom.

Prije godinu dana su oni rekli na jednoj emisiji da će postati roditelji. Prošli su nezamislivo iskustvo, ali za ovo su znali da će biti jako zabavno. Kada se desila grozna nesreća, onda je tijelo Majklove supruge bilo preko 60 posto prekriveno sa opekotinama, a ona je mjesec dana provela u komi.

Kada je došlo to vrijeme, onda je Majkl bio uz nju i kupio je zaručnički prsten. Tada je dao sam sebi obećanje da ako bude preživjela da će oženiti.

Dvije godine je provela u bolnici kada se probudila i u to vrijeme je imala mnogo operacija, te psihoterapija i čekala je na svoj oporavak. Za cijelo to vrijeme se Majkl veoma dobro brinuo o supruzi i nikada je nije napustio.

Kada su ga pitali da li je kada pomislio da je ostavi, onda je on dao svoj odgovor: ” Mene je privukla njena divna duša i divna osobnost. Ona je jedina žena koja može ispunjavati moje snove”.