Nije za one sa slabim srcem: Prošetala se u haljinici, a zbog jednog detalja zastat će vam oči (FOTO)

Loading..

Neki baš imaju hrabrost kada je riječ o provokativnoj odjeći. Ovo baš i ne viđate često… Razumijemo da nekada želite da obučete kratko, ali sve ima svoje granice. Ne trebate izgledati jeftino.

Kada obučete dole nešto kratko, onda ne ide gore dekolte ili kada je gore dekolte, onda dole ide nešto duže. To je neko poznato pravilo kojeg bismo se trebali pridržavati. Nekada možda mislite da privučete pažnju odjećom, ali jedino što ćete privući jeste negativna pažnja.

To rade osobe koje nemaju baš nešto pokazati i na pravi način privući pažnju, pa će uraditi najlakši mogući način za to. Neke osobe baš nemaju problem da navuku bilo šta. Slika ove djevojke to potvrđuje.

Ne znamo samo kako je smjela izaći u javnost u ovakvom izdanju. Možda se sjećate da smo u našim člancima znali okačiti koju sliku ovakvih izdanja. Šta vi mislite o tome? Pogledajte ovu sliku i recite nam:

Ovo je zaista sramotno, zar ne? U ovakvom izdanju izgleda jeftino i vulgarno. Bolje bi izgledala da je obukla nešto normalno, a ne ovo. Opet, to je onaj najlakši način da privučete pažnju, pa joj odgovara to. Djevojke ne bi trebale da rade ovakve stvari radi privlačenja pažnje. Trebaju da se cijene.