Crtani sa Miljanom Kulić osvojio društvene mreže: Stomak će da vas zaboli od smijeha

Loading..

Miljana Kulić važi za veoma zabavnu osobu u rijalitiju, ne prestaje da zasmijava publiku svojim izjavama, a njeni lapsusi se dugo prepričavaju.

Neko pod imenom Ilustranko na društvenom mreži Instagram pravi šaljive animacije na račun naših javnih ličnosti, tako je uradio crtani za mnoge sa estrade, a otkako je počeo rijaliti Zadruga, sada je prešao na njih.

Nišlijka je poznata kao veoma pozitivna osoba te tako privlači pažnju i simpatije mnogih.

Miljana Kulić je postala poznata tako što je uhodila poznate pjevače i pravila im pakao od života, čak su je neki proglasili mentalno nestabilnom osobom.

Ona je postala prva na ovim prostorima koja je ostala trudna u rijalitiju, a nedavno je rodila sina Željka kojeg je dobila u vezi sa Ivanom Marinkovićem.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je željela.

Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju. Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj. Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života. Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića.

Miljana je svesna da ima opsesivno-kompulsivni poremećaj i da je opsednuta javnim ličnostima. Tvrdi da samo želi da se druži sa njima, a do problema dolazi jer je odbijaju i ne žele ništa da imaju sa njom. Nekoliko puta je završila u policiji, a na sudu joj je određeno lečenje na psihijatriji.