Nakon dužeg razmišljanja trudna Aleksandra Prijović je odlučila: donijela odluku da prekine

Loading..

Da li vas je srce presjeklo jer ste pomislili da će morati da prekine trudnoću? Riječ je o nečemu sasvim drugom . Iako nedavno je Aleksandra Prijović najavila da se povlači sa scene i odlazi na trudničko bolovanje, kako joj je savjetoavo doktor. Međutim ipak je odlučila da će bolovanje prekinuti na kratko.Aleksandra Prijović prekida trudničko bolovnje na kratko, kako bi bila gošća na koncertu svog kuma.

Osim Aleksandre, na koncertu će kao počasni gosti biti i Edita Aradinović sa kojom Pejović ima već dva dueta.”Aleksandra i Edita će biti moje jedine gošće na koncertu i garantujem vam veliku zabavu . Aleksandra će otpjevati svoje dvije pjesme, a onda će moći da se odmara i uživa u loži”, rekao je Aco .Naravno nkon konsultacije sa doktorom, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, promijenili su odluku i umjesto u Americi njihovo prvo dijete će se ipak roditi u Srbiji.

” Sve je bilo spremno da odma nakon nastupa spakuju kofere i otputuju za Ameriku . Ljekari na ovom kontinentu bi nastavili da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Međutim, na posljednjoj kontroli ljekarski konzilijum je dao prijedlog da je ipak najbolje da ostane u Srbiji i da se tu porodi ” – objašnjava izvor blizak paru.