Izvirila je žica iz grudnjaka: Ni slučajno je nemojte vaditi, ovaj trik to može popraviti (VIDEO)

Loading..

Ukoliko nosite grudnjake sa žicom,onda ste se sigurno više puta susrele sa frustrirajućom situacijom kada žica izviri iz grudnjaka što može da vas i ozlijedi ako je ne izvadite . Međutim iako mnoge od vas često tu žicu odmah izvadite, savjetuje se da se to ne radi jer će grudnjak tako ubrzo izgubiti svoj oblik

 

Da seviše ne biste povrijedile o žicu koja viri iz grudnjaka, savjetujemo vam da pokušate sa ovim trikom. Od velike pomoći može vam biti dnevni uložak. Zbog svoje samoljepljivosti je odličan saradnik na ovom problemu, a dovoljno je samo da odrežete samo mali dio. Time ćete prekriti mjesto na kojemu žica viri, pa nećete imati osjećaj neugode.U nastavku pogledajte na koji način još možete riješiti ovaj problem:

Nije baš jednostavno pronaći savršen grudnjak. Toga je svjesna svaka žena koja u ladici s donjim rubljem ima ona dva-tri grudnjaka kojima se stalno vraća jer nijedan novi im nije dostojna zamjena. Nažalost, i takvim grudnjacima jednom dođe kraj, što zbog starosti, što zbog nekih promjena na tijelu, a ovi znakovi otkrivaju kada je vrijeme da nabavite nove.