Jelena Karleuša napušta estradu nakon ovoga: Dajem otkaz, gotovo je

Loading..

Pticama na grani je dobro poznata afera koja se proteklih sedmica provlačila kroz domaće medije. Riječ je – pogodili ste, o Jeleni Karleuši i Ognjenu Vranješu. Naime, svima je sada već dobro poznato šta se događalo, a sada se prva dama Instagrama odlučila na jedan radikalan potez.

Šta bi to moglo biti?

Zvezde Granda je folklorno, pop-folk i turbo-folk natjecanje koje organizira glazbenik Grand Productions Na ovom glazbenom događaju odabiru se novi pjevači Grand Scene Prvo natjecanje Grand Prix održano je 2004. godine.

Glavni urednik i organizator ovog čitavog natječaja je gospodin Saša Popović, direktor i suvlasnik Grand produkcije Emisija se inače emitira se na tri televizijske postaje, Prva srpska televizija, Nova BH (BiH) i Channel 5 (Makedonija).

Stručni žiri Zvezda granda je u sastavu: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Aca Lukas (umjesto njega Đorđe David od 13. sezone), Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, dok u produkcijskom žiriju sjede Snežana Đurišić i Saša Popović

Emisija započinje žirijem sastavljenim od glazbenih zvijezda i producenata natjecanja, predvođenih osnivačem Grand produkcije Sašom Popovićem, odabirom sudionika tijekom audicija u Srbiji i drugim zemljama zapadnog Balkana Pjesme koje izvode sudionici su uglavnom folklorni, pop i rock žanrovi.

Oni koji su odabrani na audiciji imaju priliku pokazati svoje pjevačke vještine žiriju, koji se emitira na televiziji sljedećih nekoliko mjeseci Emisija se sastoji od šest rundi, dok se u svakom krugu smanjuje broj preostalih natjecatelja U prvom krugu ocjenjivački sud može vidjeti natjecatelje i odlučivati ​​isključivo na temelju njihovih vokalnih sposobnost Kasnije Jari na temelju svojih nastupa na pozornici i pjevanju odlučuje.