Odabrano je sprsko ime djeteta. Javnost to nikako nije očekivala. Ana Brnabić je presretna

Loading..

Srbijanska premijerka i predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić već je 9 dugih godina u sretnoj vezi sa doktoricom Milicom Đurđić.

Regija već zadnja dva dana uveliko priča o tome kako je Milica trudna i kako će njih dvije vrlo brzo postati roditelji.

Naime, prošle godine one su posjetile kliniku za ambulantnu oplodnju u Holandiji kako bi se mogle informisati o svim mogućnostima koje su im dostupne. Obje su čitavo vrijeme imali maksimalnu potporu svojih porodica i prijatelja, što im je svakako bilo jako bitno i važno.

Kako ekskluzivno saznaje “Gloria”, Milica Đurđić je podvrgnuta vještačkoj oplodnji, i ona se zbog toga nije pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti u zadnje vrijeme, pa je sada jasno da je to zbog toga jer je Milica u drugom stanju.

Prema poznatom časopisu “Gloria” u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu, gdje je inače Milica zaposlena i gdje radi, nedavno je ona počela sa svojom trudnoćom.

“Premijerka Brnabić ostaje pri jasnom stavu da javno neće govoriti o svojim privatnim stvarima koje joj se događaju. U svakom slučaju, hvala vam svima koji ste čestitali.“, rekli su za magazin “Gloria” iz kabinetu premijerke Brnabić kada su bili pozvani da prenesu čestitke premijerki i njenoj djevojci.

Postoje razne teorije i tvrdnje koje kruže regijom trenutno, a prema mnogima smatra se da će, iako još uvijek nisu javno otkrile spol djeteta, djetetu dati jedno tradicionalno srpsko ime.

Tako se tvrdi da, ako to bude muško dijete, da će da nosi ime Milan, a ako je žensko dijete onda će biti Milena.