Milijana mu prodala svoje tijelo za 20 eura, Milojko otkrio pravu istinu o njihovoj vezi: Muk u Parovima, poslije ovog svi ostali u nevjerici

Loading..

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su par koji od samog ulaska u vilu Parova ne prestaje privlačiti ogromnu pažnju javnosti.

Iako su se kleli da se iskreno vole i da su zajedno iz ljubavi, ispostavilo se u rijalitiju da to i nije sve potpuno bajno, naročito otkako se mladoj Milijani počeo nabacivati Aleksandar Požgaj. Bogdanovićeva govori otvoreno o intimnim odnosima sa Požgajem, ali izgleda da njena i Milojkova romansa opstaje i dalje uprkos svemu. Milojko je preko toga prešao, ali se nastavljaju provokacije i svađe.

Naročito je učesnicima privukla pažnju jedna njegova rečenica. Navodno je on u brzini i ljutnji, rekao da su počeli njihovu vezu tako što mu je Milijana svoje tijelo “prodala” za 20 eura. Iako je to pokušao poslije da porekne, ukućani u rijaliti programu su ga osudili.

Što nije meni izletjelo ili nekom ko svoju suprugu voli da se dala za 20 eura? pitao ga je Goran Vujičić Vuja. Na to je Božić ponovo da njegova izabranica nije materijalista i da nije takva, te da mu je to izletjelo u trenutku ljutnje. Ali, nije se uspio opravdati u očima ukućana.

A, hoće li uspjeti da se opravda kod publike koja svako malo prelazi s jedne na drugu stranu – čas na stranu Milojka koji jadan mora da gleda skoro svaki dan njene akcije sa Požgajem, čas na stranu Milijane koja kao da je nepromišljeno ušla u vezu sa starcem i ne zna za bolje.

Smatrate li vi da Milojku nije bilo u redu to što je izgovorio u rijalitiju?